Policija intervenirala zbog kršenja zabrane rada ugostiteljskih objekata

Obzirom da je  temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od u četvrtak u ponoć  obustavljen rad u ugostiteljskim objektima, jučer tijekom dana policijski službenici su obavljali provjere poštuje li se navedena odluka.

“Zaprimili smo 26 informacija o radu objekata, te smo u 12 slučajeva utvrdili da se ne poštuje Odluka, radi čega je izdano upozorenje da prestanu s daljnjim radom, što je i učinjeno, te su nakon intervencije policije objekti zatvoreni. Od jutra policijski službenici su na terenu i provjeravaju poštuje li se naprijed navedena odluka o obustavi rada određenih objekata”, navode iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

“U protekla 24 sata izvršili smo 41 provjeru  vezano uz mogućnost kršenja mjera samoizolacije. Izvršenim terenskim provjerama policija je na području PU splitsko-dalmatinske utvrdila kako su 3 osobe prekršile mjeru samoizolacije koje su odredili sanitarni inspektori”, navode.

Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornimponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Više informacija možete saznati na Službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu:
https://www.koronavirus.hr/idete-na-put-sve-informacije-na-jednom-mjestu/22 ili pozivom na broj 113.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *