Predstava za djecu u okviru Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca i provodi se s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, a osobito droga.

U okviru mjera prevencije i edukacije koje je PU splitsko-dalmatinska, Odjel prevencije i do sada poduzimala, u određenim gradovima na području Splitsko-dalmatinske županije biti će održana predstava „Nedostajem sama sebi“ koju izvode glumci Sinjskog pučkog kazališta.

Predstava je prilagođena djeci osmih razreda osnovne škole i prvih razreda srednje škole, a na sadržajno prilagođen način govori o problemu i štetnosti ovisnosti kod mladih.

Odjel prevencije PU splitsko-dalmatinske u suradnji sa Sinjskim pučkim kazalištem želi i na ovaj način djecu i mlade educirati o štetnosti svih oblika ovisnosti.

Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti predstava će biti prikazana učenicima osnovnih i srednjih škola u Trogiru (22.studenog), Imotskom (29.studenog) i Solinu (06.prosinca).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *